Ωράριο Λειτουργίας: 9:00 -18:00 Δευ-Παρ

Η μέθοδος που αλλάζει την προσέγγιση στo Lifting με ανάρτηση του δέρματος σε μία Νέα θέση

Αυτό που εσείς μας υποδεικνύετε,

ΕΦΙΚΤΟ σε 45 μόνο λεπτά!!!

 

Η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική προχωρά όλο και περισσότερο σε μη επεμβατικές θεραπείες για την αντιμετώπιση  της γήρανσης, της χαλάρωσης, της απώλειας όγκου και της πτώσης  των ανατομικών στοιχείων του προσώπου.

Silhouette Soft
Silhouette Soft

Η Μέθοδος Silhouettesoft αποτελεί ένα Νέο Θεραπευτικό Πρωτόκολλο, μια Καινοτόμο Μέθοδο η οποία προσεγγίζει το Lifting του προσώπου, μειώνοντας και αναβάλλοντας τις περιπτώσεις για κλασσικό χειρουργικό Lifting, αναστέλλοντας παράλληλα και  τις αντίστοιχες επιπλοκές του.

Μέθοδος Silhouettesoft :

– Αναίμακτη, χωρίς τομές, επιπλοκές, πόνο ή ταλαιπωρία.

– Ανανεώνει και βελτιστοποιεί τη φυσική εμφάνιση και συνδυάζεται με άλλες αισθητικές θεραπείες (Υαλουρονικό και Botulinum Toxin).

–  Άμεσο αλλά και Μακροχρόνιο αποτέλεσμα, με διατήρηση και συνεχή βελτίωση του δερματικού ιστού για περίπου 15-18 μήνες,  λόγω της   κολλαγονογέννεσης  που προκαλείται  από την  ύπαρξη  του  Πολυγαλακτικού.

Η διαδικασία εκτελείται στο ιατρείο και δεν απαιτείται καμιά χειρουργική τομή ή ράμματα !

Με απλά λόγια,…

… Φανταστείτε ένα Lifting που πραγματοποιείται απλά και γρήγορα με απορροφήσιμα νήματα κάτω από το δέρμα. Ανάμεσά τους υπάρχουν μικροί, κινητοί κώνοι από Πολυγαλακτικό οξύ, ουσία που διεγείρει τους ινοβλάστες στην  παραγωγή νέου Κολλαγόνου.

Τα υλικά είναι εντελώς Ακίνδυνα και αφομοιώσιμα από το δέρμα -με πλήρη πιστοποίηση-, καθώς χρησιμοποιούνται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στον ιατρικό χώρο σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Η εφαρμογή τους είναι ελάχιστα επιθετική, γίνεται ανώδυνα και αναίμακτα μόνο με τοπική αναισθησία στο ιατρείο και δεν χρειάζεται εισαγωγή  ή παραμονή σε νοσοκομείο.

Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα ο γιατρός έχει ολοκληρώσει την επανατοποθέτηση των ιστών διορθώνοντας την χαλάρωση χωρίς χειρουργική επέμβαση και εσείς επιστρέφετε στη δουλειά και στις καθημερινές και κοινωνικές σας δραστηριότητες ακόμη και αμέσως μετά την εφαρμογή.

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της Δερμοκοσμητολογικής Νέας μεθόδου είναι το ΑΜΕΣΟ Αποτέλεσμα ΧΩΡΙΣ ΤΟΜΕΣ, πόνο και μετεγχειρητικές επιπλοκές γι αυτό και ονομάστηκε “lunch-time face Lifting”.

Leave a reply