Ωράριο Λειτουργίας: 9:00 -18:00 Δευ-Παρ

ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ

ΛΑΜΠΕΡΟ – ΕΛΑΣΤΙΚΟ – ΦΩΤΕΙΝΟ – ΣΦΡΙΓΗΛΟ – ΑΠΑΛΟ – ΝΕΑΝΙΚΟ

Η ΦΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΝΟ ΝΕΡΟ

Η ελαστικότητα και η νεανικότητα του δέρματος – η ικανότητά του ν’ αντιστέκεται στην επίδραση του χρόνου, του αέρα και των καιρικών συνθηκών – οφείλει πολλά στο υαλουρονικό οξύ. Αυτό, υπάρχει φυσιολογικά στο δέρμα μας και κρατά την επιδερμίδα φρέσκια λαμπερή και σφριγηλή. Με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός μας παράγει λιγότερο υαλουρονικό οξύ με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται θαμπό, άτονο, κουρασμένο, να χάνει την νεανικότητα και την ελαστικότητα του.

 

Το νέο PLURYAL BOOSTER έρχεται να αναπληρώσει αυτή την απώλεια! Εγχύεται με μικρές ποσότητες κάτω από το δέρμα και χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα. Επιπλέον χάρη στη δράση εξυγίανσης που εξασκεί το PLURYAL BOOSTER, η επιδερμίδα γίνεται πιο ανθεκτική στην επίθεση των ελευθέρων ριζών που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

 

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του  PLURYAL BOOSTER δεν αφορούν μόνο το πρόσωπο! Εφαρμόζεται επίσης στο λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια . Η δράση του διαρκεί για αρκετούς μήνες και είναι αθροιστική. Όσο περνάει ο καιρός, δεσμεύει συνεχώς νερό και έτσι η επιδερμίδα δείχνει όλο και πιο ενυδατωμένη.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ηλικίες (ακόμα και κάτω των 30 ετών) που θέλουν να ενισχύσουν τη φυσική λάμψη και να διατηρήσουν το σφρίγος του προσώπου τους για περισσότερο χρόνο. Μπορεί να συνδυαστεί  με οποιαδήποτε άλλη αισθητική θεραπεία  ή επέμβαση.

Leave a reply